HATAY / ARSUZ - Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi

Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi

KARAAĞAÇ ÖVÜNDÜK MAH. 236. SK. NO 4 ARSUZ / HATAY
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ; Tüm paydaşlarımızla "İŞTE BU BİZİM OKULUMUZ!" diyebileceğimiz, her alanda başarılı bilimsel, çağdaş ve demokratik bir okul oluşturalım.
Misyon
NURAN YILMAZ ANADOLU LİSESi OLARAK • Öğrencileri, çeşitli programlarla yeteneklerine göre; hem mesleğe hem de yüksek öğretime hazırlamak, • İş ve hizmet alanlarının ihtiyacı olan orta düzeyde meslek elemanlarını yetiştirmek, • Çevrenin eğitim ve öğretim ihtiyacını karşılamak için varız.
Başarılar
OKULUMUZ BEYAZ BAYRAK öDüLü ALMIşTIR.2018-2019 EğiTiM-öğRETiM YILINDA OKUL BASKETBOL TAKIMI,VOLEYBOL TAKIMI VE FUTBOL TAKIMIMIZ ÖNEMLİ BAŞARILAR ELDE ETMİŞTİR. CUMHURiYET KOşUSUNDA KIZ VE ERKEKLERDE 1.LiK ELDE ETMEYi BAşARDIK.
Öğretim Şekli :TEKLi EğiTiM
DERS BAşLAMA :08:00 DERS BiTiş SAATi :16:40
KALORiFER, KLiMA
Kara yoluyla her türlü ve sürekli ulaşım mümkündür.
36,32,58 N-36,7,41 E
iLE UZAKLIK 65 KM iLçEYE UZAKLIK 28 KM
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA HER SENE SINIFLARARASI FUTBOL, VOLEYBOL,BASKETBOL TURNUVALARI DÜZENLENMEKTEDİR. AYNI ZAMANDA OKULUMUZ FUTBOL,VOLEYBOL,BASKETBOL OKUL TAKIMI İLE ÇEŞİTLİ BAŞARILAR KAZANMAKTADIR.
TUBİTAK PROJESİ
ERASMUS